El passat 25 de febrer, Maite Tudela, directora de l’Àrea de Gènere, Addiccions i Família; i Silvia Gómez, tècnica en prevenció de la Fundació Salut i Comunitat, van participar en el «VII trobada de la Xarxa Perifèrics».

Leer noticia completa en castellano

La Fundació Salut i Comunitat participa en la "VII Trobada de la Xarxa Perifèrics" per debatre sobre drogues i gènere

La Xarxa Perifèrics organitza trimestralment una trobada de tècnics de prevenció que treballen en l’àmbit de les drogues. En aquesta ocasió es va abordar el tema «Drogues i perspectiva de gènere».

A la jornada, que va tenir lloc a Tarragona, es van compartir experiències i es va reflexionar sobre com s’incorpora la perspectiva de gènere en el desenvolupament de programes preventius.

En la trobada es van proposar cinc experiències de drogues i gènere, entre les quals es va incloure el Projecte MALVA: confluència entre gènere i drogodependències. Més enllà de la violència de parella.

La Xarxa Perifèrics és una xarxa d’agents locals i entitats que treballen per a la promoció de la salut i la prevenció en l’àmbit de les drogues, que es reuneix periòdicament des de l’any 2001 per compartir experiències i esforços, i al mateix temps, reflexionar davant aspectes nous de la realitat de les drogues i els patrons de consum.